Connect with us

technokrata

Mobil Világ Kongresszus 2008 – a legsikeresebb

Kütyük

Mobil Világ Kongresszus 2008 – a legsikeresebb

A rangos mobil telekommunikációs rendezvény szervezői maximálisan elégedettek.

A korábban 3GSM nevet viselt, idéntől viszont Mobil Világ Kongresszusnak nevezett barcelonai szakkiállítás szervezői nyilvánosságra hozták a rendezvénnyel kapcsolatos különböző számadatokat. Ezek szerint az idei kiállításon összesen több mint 55 ezer látogató vett részt, mely számba benne foglaltatnak az érdeklődők, a média munkatársai és a kiállítók is. Ez egyébként rekordnak számít, a korábbi 3GSM-eken (2007: 52 ezer látogató) még sohasem voltak ennyien.

A 2008-as Mobil Világ Kongresszusról több mint 2.700 nemzetközi nyomtatott média, TV- és rádiócsatorna, illetve website (köztük természetesen mi is) számolt be kisebb-nagyobb hírösszeállításokkal. Az 1.500 kiállítási standon mintegy 1.300 vállalat mutatta be legfrissebb termékeit és szolgáltatásait, a kiállítási összterület nagysága pedig megközelítette a 30 ezer négyzetmétert. A rendezvényen kiállító cégek közül egyébként több mint 230-nak a vezérigazgatója is jelen volt a standok környékén.

2009-ben február 16. és 19. között rendezik majd meg a Mobil Világ Kongresszust, ugyanott, mint az idén, a spanyolországi Barcelonában.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin