Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson Z770 – divatos kagylómobil újdonság

Kütyük

Sony Ericsson Z770 – divatos kagylómobil újdonság

Ezt az új mobilt a középkategóriás telefonok piacára szánja a japán-svéd gyártó.

A Sony Ericsson számos érdekes új mobiltelefont jelentett be a Mobil Világ Kongresszuson, hiszen elég csak az Xperia X1-re, vagy a G900-ra gondolnunk, viszont a most bemutatandó Sony Ericsson Z770 nem túl sok világrengető újdonságot hozott.

A 91 gramm tömegű clamshell, vagyis szétnyitható kialakítású készülék alaphelyzetben 93 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 15,5 milliméter vastag. Az egyszerű e-mail kezelésre és nagysebességű internet kapcsolatra kihegyezett Sony Ericsson Z770-ben egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul található, a wireless adatátviteli technológiák közül pedig ezúttal a GPRS, az EDGE, az UMTS, a HSDPA (maximum 3,6 Mbit/s), illetve a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatott. A böngészést a navigombbal irányított úgynevezett Mágneses Egérmutató segíti: ez a megoldás megváltoztatja az ikont, attól függően, hogy az internetes oldalon belül az milyen pozícióban található (szövegbeviteltől, a mutató helyzetétől, vagy a linktől függően).

A 2,2 colos képátlójú belső TFT kijelző 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a felhajtható fedlap felső részébe szerelt digitális fényképezőgép modulba pedig egy 2 millió képpontot (1.600×1.200 pixel) számláló CMOS képérzékelő került. Kár, hogy 2,5x-es digitális zoomra képes kamera mind az autofókuszt, mind pedig a LED-vakut nélkülözi.

A 32 MB belső memóriás és Memory Stick Micro (M2) kártyákat fogadó Sony Ericsson Z770i kapcsán említést érdemel még az RDS-es sztereó FM rádió, a TrackID zenefelismerő szolgáltatás, az MP3/AAC zenelejátszó, illetve a diktafon funkció. A maximum 350 órás készenléti idejű, illetve 8,5 órás beszélgetési idejű készülék a második negyedévtől kezdve lesz kapható, még pedig fekete (Graphite Black), vörös (Vogue Red) és arany (Exquisite Gold) színváltozatokban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés