Connect with us

Hirdetés

technokrata

iGO 8 navigáció – Mobil Világ Kongresszus

Kütyük

iGO 8 navigáció – Mobil Világ Kongresszus

A Nav N Go is ott van a Mobile World Congress kiállításon Barcelonában.

A szoftverfejlesztő cég fontosnak tartja, hogy minél több nemzetközi fórumon bemutassa új, 3D képi megjelenítést alkalmazó navigációs szoftverét, ezért a januári CES 2008 után a mostani Mobil Világ Kongresszuson is részt vesz. A Nav N Go ezúttal ugyan nem állított saját standot, de a menedzsment a helyszínen tárgyal partnereivel, és feltérképezik a kommunikációs piac új lehetőségeit.

A Mobil Világ Kongresszus mintegy 1.300 kiállítója Barcelona központjában mutatja be újdonságait február 11-14-ig. A Nav N Go ügyvezető igazgatója, Leon van de Pas, valamint a menedzsment néhány tagja a helyszínre utazott, hogy a mobil technológia által kínált új lehetőségeit megvizsgálja. A cég vezetősége ugyanis úgy véli, hogy a navigáció hamarosan betör a mobilpiacra, ezért a Nav N Go fejlesztései ebbe az irányba is elindultak. A kongresszuson népszerűsíteni kívánják a cég legújabb termékét, a Nav N Go iGO 8-at is. A 3D-s szoftver hivatalos bemutatója egyébként a márciusi CeBIT-en lesz, Hannoverben.

Ahogy arról korábban már írtunk, a szoftver tavasszal a magyar piacon is meg fog jelenni: a Nav N Go iGO 8 Európa egy 2 GB-os microSD memóriakártyán tartalmazza majd teljes Európa térképét a 3D-s objektumokkal és domborzattal együtt. Emellett hazánkban először elérhetővé válik Észak-Amerika (USA és Kanada) térképe is, mely szintén egy 2 GB-os microSD memóriakártyán kerül forgalomba. A tervek szerint mindkét termék javasolt fogyasztói ára kedvező lesz: az Európa térképet tartalmazó szoftver várhatóan 39.000 forintba, míg az észak-amerikai változat 31.000 forintba fog kerülni. A régi iGO My way felhasználók kedvezményes áron hozzájuthatnak majd az új, 3D-s szoftverhez, de természetesen azoknak is biztosítanak majd térképfrissítési lehetőségeket, akik nem szeretnék lecserélni korábbi szoftverüket. Az online update tavasztól térítés ellenében érhető el, a frissítések ára várhatóan 20.000 forint körül alakul.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés