Connect with us

technokrata

Sony Ericsson C702: jöhet por és víz!

Kütyük

Sony Ericsson C702: jöhet por és víz!

Egy vérbeli strapamobil újdonság – 3 megapixeles kamerával és navigációs szolgáltatásokkal.

A Sony Ericsson által most bejelentett C702 egy olyan Cyber-shot sorozatú kamerás mobil, melyet elsősorban az aktív életvitelt folytató vásárlóknak fejlesztett ki a gyártó. Hogy ez pontosan mit is jelent? Nos, csupán annyit, hogy a készülék minden további nélkül képes ellenállni az esetlegesen ráfröccsenő víznek, vagy éppen a kemény porterhelésnek.

A strapabíró anyagokkal ellátott Sony Ericsson C702 kamera nyomógombját és aktív lencsevédőjét úgy tervezték, hogy a 3,2 megapixeles felbontású kamerával még egy kézzel is elkaphassuk a legjobb pillanatokat. Talán már mondanom sem kell, hogy a fényképezőgép többek közt LED-vakut (vörösszemhatás csökkentéssel), autofókuszt, arcfelismerő funkciót, illetve videófelvevő üzemmódot is kapott. Újdonság az úgynevezett geo-tagging funkció, vagyis, hogy a kamera elmenti a fénykép készítésének koordinátáit magába a felvételbe. Ebből már könnyen kikövetkeztethető, hogy a telefonban integrált GPS-vevőt is találhatunk.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 2,2 colos képátlóval rendelkezik, és a mai elvárásoknak megfelelően QVGA felbontású, illetve 262.144 színárnyalatú. A 160 MB kapacitású belső memória Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal bővíthető, a vezeték nélküli adattovábbításról pedig GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (maximum 3,6 Mbit/s) és Bluetooth 2.0 (A2DP) technológiák gondoskodnak.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz), sztereó FM rádiós Sony Ericsson C702 fekete és kék változatban fog készülni, és előreláthatólag a második negyedévben debütál majd a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin