Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legfrissebb: Sony Ericsson R306i – mobiltelefon, vagy rádió?

Kütyük

A legfrissebb: Sony Ericsson R306i – mobiltelefon, vagy rádió?

Egy ilyen formavilágú új Sony Ericsson mobil megjelenésre talán senki sem számított.

A japán-svéd gyártó ma reggel bemutatta legújabb mobil készülékeit, melyek közül talán a Sony Ericsson R306i a legérdekesebb. Amennyiben állítva az asztalra helyezzük az R306i-t, a készülék sokkal inkább egy hagyományos hordozható rádióra, semmint egy mobiltelefonra hasonlít. A fedlapon két méretes hangszórót helyeztek el a fejlesztők, melyek néhány dedikált zenegombot, illetve egy OLED technológiájú kijelzőt fognak közre. Az RDS funkciós sztereó rádió AM és FM vevőként is képes funkcionálni.

A Sony Ericsson R306i egyébként egy clamshell, vagyis szétnyitható kialakítással rendelkező telefon, mely csukott helyzetben 90 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 16 milliméter vastag. A Coffee Black színváltozatban készülő telefon tömege egyébként 93 gramm.

A belső TFT kijelző 128×160 pixeles felbontással rendelkezik és mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson R306i belső memóriája mindössze 5 MB-os kapacitással bír, ezenkívül szólnunk kell még az 1,3 megapixeles felbontású kameráról, a Bluetooth támogatásról, a TrackID funkciós zenelejátszó alkalmazásról, a 9 órás beszélgetési időről, illetve a maximum 410 órás készenléti időről.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés