Connect with us

Hirdetés

technokrata

2008 legjobb mobil roaming szolgáltatása

Kütyük

2008 legjobb mobil roaming szolgáltatása

A Mobil Világ Kongresszuson nem csak készülékeket, hanem szolgáltatásokat is díjaznak.

A világ egyik legrangosabb mobil telekommunikációs rendezvényeként jegyzett barcelonai Mobil Világ Kongresszuson számos különböző kategóriában osztanak elismeréseket. Idén a ˝Best Roaming Product or Service˝ kategória egyik esélyes versenyzője nem más, mint a Vodafone Connect Abroad (12 euró – 50 MB roaming adatforgalom – 24 órán át). Ezt az új roaming szolgáltatást 2007. júliusában indította a Vodafone Európában, majd pedig ősszel hazánkban is bevezette.

A Vodafone Magyarországnál 2007. november 13-tól érhető el a Vodafone Connect Roaming tarifa, melynek segítségével az előfizetők húsz országban fix bruttó 3.000 forintos díjért, 24 órán keresztül internetezhetnek, olvashatják e-mailjeiket, vagy felkapcsolódhatnak üzleti hálózatukra, 50 MB adatforgalomig.

Fontos, hogy az elszámolás nem naptári napokra épül, hanem valódi 24 órás intervallumokra: a 24 óra akkor veszi kezdetét, amikor az előfizető megindítja az adatforgalmat. Sajnos amint lejár a 24 óra, vagy átlépjük az 50 MB-os limitet, akkortól kezdve már csak a drága adat-roaming szolgáltatás használható, de 24 óránként természetesen megismételhető a szolgáltatás aktiválása. A Vodafone Connect Roaming húsz európai országban használható, melyek közül jelenleg tizenkettő rendelkezik villámgyors HSDPA hálózattal. Új előfizetőknél a regisztráció automatikus, a régi felhasználóknak pedig igényelniük kell azt.

Azt, hogy végül a Vodafone új roaming tarifája nyeri-e el a Mobil Világ Kongresszus díját, február 12-én tudjuk majd meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés