Connect with us

Hirdetés

technokrata

Holnap érkezik a Canon EOS 400D utódja!?

Kütyük

Holnap érkezik a Canon EOS 400D utódja!?

A Canon nagysikerű belépőszintű DSLR masinája hamarosan alapos vérfrissítésen esik át.

A japán gyártó 2006. augusztusának végén lebbentette fel a fátylat legfrissebb low-end kategóriás tükörreflexes digitális fényképezőgépéről, az EOS 350D közvetlen utódmodelljének tekinthető EOD 400D-ről. Mint ismeretes, a Canon ezen termékeket illetően általában 18 hónapos életciklussal szokott számolni, így több mint valószínű, hogy hamarosan be fog mutatkozni az EOS 400D utódja.

Pletykák szerint a feltételezhetően Canon EOS 450D nevet viselő újdonság január 24-én, vagyis a holnapi napon mutatkozik majd be hivatalosan. Egy biztos: a Canon holnap ténylegesen be fog mutatni új termékeket, az viszont még korántsem 100 százalék, hogy ezek között ott lesz a 400D utódja. A Canon egyébként a nemzetközi bejelentéssel egy időben holnap Budapesten is leleplezi majd legújabb képalkotási technológiáit és termékeit – a sajtórendezvényen természetesen mi is ott leszünk.

Hogy körülbelül mit is várhatunk a 450D-től? Nos többek közt 2,5-ről 3 colosra növelt kijelzőt, fürgébb működést, DIGIC III processzort, továbbfejlesztett AF rendszer, Live View üzemmódot, illetve arcfelismerő technológiát. A felbontás változatlanul 10 megapixel marad. Holnap mindenképpen visszatérünk még a témára!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés