Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élőfotók: a legújabb TV-vevős mobiltelefon

Kütyük

Élőfotók: a legújabb TV-vevős mobiltelefon

Kiváló minőségű fotók az Eten titkos újdonságáról.

Az Eten hamarosan bejelenti legújabb multimédiás készülékét. Nemrégiben számoltunk be az Eten egyik legfrissebb Glofiish modelljéről, az X650-ről, most pedig már egy ennél is újabb Glofiishről érkeztek információk. Ezek szerint az Eten a jövő hónap közepén Barcelonában megrendezendő Mobil Világ Kongresszuson lebbenti majd fel a fátylat a Glofiish V900-ról, melyről most már néhány élőfotó is elérhető.

A leginkább a hagyományos kéziszámítógépekhez hasonlítható formavilággal rendelkező újdonság előlapját egy nagyméretű érintőkijelző uralja, mely természetesen függőleges és vízszintes módban is használható. A jobboldali élből egy mini antenna húzható ki, melynek segítségével többek közt DVB-H, DVB-T, T-DMB és DAB szabványú digitális TV- és rádióadások foghatók. Mint ismeretes, Magyarországon elsőként a T-Mobile és a Vodafone folytat DVB-H teszteket, az Antenna Hungária segítségével induló kereskedelmi DVB-H szolgáltatás pedig feltehetően idén év közepén kezdődik majd meg.

A fekete és kék színváltozatokban készülő, feltehetően UMTS és HSDPA kompatibilis Glofiish V900 további specifikációi egyelőre ismeretlenek, mindenesetre több mint valószínű, hogy a TFT LCD 640×480 pixeles felbontású, a hátfalba szerelt kamera révén pedig maximum 3 megapixeles felbontású képek készíthetők. További részletek februárban!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés