Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson: szerva itt!

Kütyük

Sony Ericsson: szerva itt!

Maria Sharapova lesz a Sony Ericsson nagykövete.

A Sony Ericsson Mobile Communications ma jelentette be, hogy exkluzív, négy éves szponzorációs szerződést írt alá Maria Sharapova teniszcsillaggal, hogy a vállalat első nemzetközi márkanagykövete legyen. Az idén áprilisban 21. életévét betöltő, kiemelkedően tehetséges orosz sportolónő egy sor új, innovatív vásárlói márkakampányban vesz majd részt, hogy mozgósítsa a Sony Ericsson meghatározó célközönségét, ami Maria teniszpályán kívüli szerepeltetésével valósul meg. Maria a Sony Ericsson design csapatával is együtt fog dolgozni egyes termékek és kiegészítők fejlesztésében.

A megállapodás kiegészíti a WTA Tour versenysorozat 2005 januárjában aláírt hat éves, 88 millió dolláros névadó szponzorálási szerződését, amely a női sporttörténelem legnagyobb értékű támogatása. A Sony Ericsson női tenisz iránt tanúsított elkötelezettségének köszönhetően, jelentősen megnőtt a sportág iránti érdeklődés. A teniszrajongók közelebb kerültek a sportélményhez, illetve új rétegek ismerték meg a játékot olyan eredeti kezdeményezéseken keresztül, mint az éjszakai tenisz, mely a tenisz, a divat, a zene és a tánc ötvözete.

A mai bejelentéssel kapcsolatban Dee Dutta, a Sony Ericsson alelnöke és marketingigazgatója megjegyezte, hogy ˝A vállalat történetének hét éve alatt, a Sony Ericsson márka jelentős fejlődésen ment keresztül. A nemzetközi márkanagykövet segítségével a márkát egy következő szintre juttathatjuk a piacon tapasztalható, élesedő versenyhelyzetben˝.

˝Maria sztársága, határozottsága, dinamizmusa, sikere és vonzereje kiválóan harmonizál a Sony Ericsson márkával, mely az innovatív és divatos design mellett a műszaki tartalomra is büszke. A cél, hogy Maria mint nemzetközi ikon a Sony Ericsson szaktudásával és innovatív gondolkodásával párosítva, valami újat, valami mást nyújtson a vásárlóknak világszerte˝.

Maria Sharapova hozzátette, hogy ˝Nagyon izgalmas egy olyan menő márkával együtt dolgozni, mint a Sony Ericsson, amelynek igen jó hírneve van a szórakoztatóelektronikában. Ugyan a legtöbben csak teniszjátékosként ismernek, ennél jóval több szenvedélyem van. Partnerségünk során a Sony Ericssonnal együtt fogjuk felfedezni a divatban, zenében, filmben és designban rejlő lehetőségeket˝.

Megjegyzendő, hogy a Sony Ericsson gyakran híres teniszezőkről nevezi el új mobiltelefonjait. A gyártó első ultra-vékony telefonja, a W880i Ai Sugiyama teniszező után Ai fejlesztési névvel rendelkezett, a W910i cégen belül használatos neve, a Shinobu pedig Shinobu Asagoe teniszezőről eredeztethető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés