Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fotóbemutató: Nokia N77 – a mobil TV

Kütyük

Fotóbemutató: Nokia N77 – a mobil TV

Saját készítésű felvételek arról, hogy pontosan hogyan is ˝muzsikál˝ éles bevetésen a DVB-H kompatibilis Nokia mobil.

Amint az a négy cég budapesti sajtótájékoztatóján elhangzott, az Antenna Hungária, a T-Mobile és a Vodafone DVB-H alapú mobiltelevíziós kísérletet folytat a Nokia Siemens Networks mobil TV platformján. A teszt az Antenna Hungária és a T-Mobile által közösen, 2007 tavaszán elindított kísérlet folytatása. A jelenlegi teszt Nokia-Siemens platformon zajlik, Nokia mobiltelefonok használatával. Emlékezetes, hogy a tavalyi teszthez a T-Mobile még Samsung, illetve LG készülékeket használt.

A két mobiltársaság – a T-Mobile és a Vodafone – valamint a Nokia-Siemens és az Antenna Hungária között létrejött megállapodás értelmében 2008. január végéig folytatódik a mobiltelevíziós kísérlet, mely technikai tesztből és közös felhasználói (˝friendly user˝) tesztből áll.

A DVB-H alapú mobiltelevíziós kísérlet technikai tesztje során a Nokia Siemens Networks által biztosított platform berendezéseit illesztik az Antenna Hungária műsorszóró hálózatához, illetve a tesztben részt vevő mobiltársaságok hálózatához.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés