Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mit vegyek karácsonyra?

Kütyük

Mit vegyek karácsonyra?

Karácsonyi ajánló: értékes, érdekes ajándékok a Depo.hu-ról.

A Depo.hu üzemeltetői évről-évre egyre több olyan telefonos és e-mailes megkeresést kapnak, amelyben a „Mit vegyek Karácsonyra?” kezdetű kérdést teszik föl. Folytatásként az érdeklődők valamely családtagot, barátot vagy ismerőst jelölik meg „célszemélyként”. Napjainkra már a műszaki cikkek is annyira hétköznapivá váltak, hogy igazából bárkit meglephetünk vele – mindössze az érdeklődési területet kell ismerni hozzá.

Elérkezett az idő, hogy a Depo.hu szerint legjobb vételeket kategóriánként csokorba szedve egy olyan ajánló készülhessen, amelyben szinte gondolkodás nélkül mindenki találhat valamilyen ajándékot. A Depo Karácsonyi Ajándék Katalógus 2007-ben tálcán kínálkozik a megoldás a fényképezéstől a szórakoztató elektronikán és játékokon keresztül a mobil kommunikációig – még december 24-én reggel is jöhet innen a „mentő ötlet”.

Remélhetőleg a katalógusban minden érdeklődő megtalálja azt az ajándékot, amelyről gondolja, hogy őszinte örömet fog vele szerezni. Ennek szellemében kíván Boldog Karácsonyt és Új Évet Szabari László, a Depo.hu üzletágvezetője, és Giczy Gergő, a Terminal.hu főszerkesztője.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés