Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuper-olcsó kamerás mobil

Kütyük

Szuper-olcsó kamerás mobil

Ez a fotós telefon abszolút nem kerül sokba.

A T-Mobile e héten 14.970 forintról 9.990 forintra csökkentette az LG KG130 pre-paid csomagos árát, amennyiben azonban nem egy normál kereskedésben, hanem a T-Mobile webshopban vásároljuk meg a készüléket, akkor Domino csomagban most mindössze 7.950 forintért a miénk lehet. A magneta operátornál 24 hónapos előfizetéssel egyébként 3.990 forintba kerül a mobil.

Az LG KG130 a Pannonnál is kapható: a készülék pre-paid, illetve előfizetéses ára 17.970, illetve 6.990 forint.

LG KG130
A telefonról első pillantásra könnyen azt lehet hinni, hogy szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik, később azonban kiderül, hogy bizony tévedünk: a tervezők olyan trükkös designt találtak ki, mely a candybar telefont egy széttolt sliderphone-hoz teszi hasonlóvá.

A 103 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 18 milliméter vastag LG KG130-ban egy kétnormás (900/1800 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy cSTN technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely egyrészt 128×128 pixeles felbontásáról, másrészt pedig 16 bites színmélységéről (65 ezer színárnyalat) ismerszik meg.

A hátfalban egy 0,3 megapixeles, vagyis VGA felbontású digitális fényképezőgép modul lakozik, mely maximum négyszeres digitális zoomra képes. LED segédfény nincs az optika mellett, de tükröt azért kapunk a pénzünkért.

Említést érdemel még az 1 MB-os belső memória, az 500 férőhelyes telefonkönyv, a 60 másodperces diktafon funkció, a negyvenszólamú polifonikus hangzás, a két gyári játék, valamint a maximum 3 órás beszélgetési-, illetve 8 napos készenléti idő.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés