Connect with us

Hirdetés

technokrata

60 napig használható mobil – elég 2 havonta tölteni

Kütyük

60 napig használható mobil – elég 2 havonta tölteni

Új rekord született.

A Philips márkajelzéssel ellátott mobiltelefonok nagy általánosságban véve nem átlagon felüli multimédiás képességeik, vagy éppen szuper irodai funkciók révén kerülnek a figyelem középpontjába, és nincs ez másképp most sem. A Philips Xenium 9@9k típusjelzésű újdonság most például azzal hívja fel a figyelmet magára, hogy egy feltöltéssel minden korábbinál hosszabb ideig használható.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a valóságban pontosan hogyan is ˝muzsikál˝ a készülék, mindenesetre a gyártó azt állítja, hogy a telefon nagykapacitású akkumulátora optimális esetben 17 órás beszélgetési időt biztosít a felhasználók számára, és akkor az 1.440 órás készenléti időről még nem is beszéltünk. Ez az 1.440 óra egyébként egész pontosan 60 napnak, vagyis 2 hónapnak felel meg. Gondoljunk csak bele, milyen szép is lenne, ha meglévő mobilunkat csak kéthavonta kellene töltőre dugnunk!

A hagyományos kialakítású, 108 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 14 milliméter vastag Philips újdonságban egy 1,8 colos képátlójú TFT kijelző teljesít szolgálatot, mely elsősorban 65 ezer színárnyalatáról és QVGA felbontásáról ismerszik meg. A digitális fényképezőgép ezúttal sajnos csak VGA (0,3 megapixel) felbontású, ezenkívül szólnunk kell még a microSD bővíthetőségről (maximum 2 GB), a sztereó FM rádióról, a Bluetooth támogatásról, illetve az 1.000 férőhelyes telefonkönyvről.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz), GPRS kompatibilis Philips Xenium 9@9k várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés