Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csináljunk headset-et!

Kütyük

Csináljunk headset-et!

Nem kell mindenben elmélyedni, elég, ha most csak felületesek vagyunk.

Harmincháromféle bluetooth headset-et készíthetünk magunknak, ezáltal az alap-fekete helyett – vagy mellett – hangulatunknak és stílusunknak megfelelőt viselhetünk bármilyen alkalomra. A Jabra BT160 ugyanis lehetővé tette, hogy mi magunk illeszthessük a kedvünkhöz kis kiegészítőnk dizájnját.

Amellett, hogy a különböző kategóriákba sorolt minták közül választhatunk, nyújthatjuk, forgathatjuk a headsetre „ráhúzott” sablonokat, valamint át is színezhetjük őket, vagy akár szöveges feliratot is elhelyezhetünk rajta – ízlésünknek megfelelően.

A Jabra bluetooth headset-ek mellé eddig is lehetett többféle kivitel közül választani, melyeket saját kezűleg cserélgethettünk a műanyag fedőlap megfelelő eltávolítása után, ám ez sokkal egyedibb kialakításokat tesz lehetővé.

A 16 grammos készülék jellemzői továbbra is a legfeljebb 8 óra beszélgetési és legfeljebb 10 óra készenléti idő, valamint a max. 10 méteres hatótáv. Az összekapcsolhatóságot továbbra is egy helyes kis LED jelzi.

Mint ismeretes, a mobiltelefon használata vezetés közben elvonhatja a figyelmünket, ezzel pedig megnövekedhet a balesetek előfordulásának valószínűsége. Amennyiben a vezetési körülmények (mint például rossz idő, sűrű forgalom, gyermekek az autóban, rossz útviszonyok) úgy kívánják, húzódjunk le az útról, mielőtt felvennénk a telefont, és lehetőleg fogjuk rövidre a beszélgetést!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés