Connect with us

Hirdetés

technokrata

Roppant egyedi és olcsó Sony Ericsson kagylómobil

Kütyük

Roppant egyedi és olcsó Sony Ericsson kagylómobil

Bár ez a készülék spéci katonai rejtőzködő mintázatot kapott, társaságban nehéz lesz nem feltűnösködni vele.

A melléktelt felvételeken a Sony Ericsson Z320i legújabb, limitált példányszámban készülő változata látható. A Sony Ericsson és a Diesel együttműködésének köszönhetően létrejött Z320i Fifty Five DSL Special Edition tudását tekintve teljesen megegyezik a hétköznapi Z320i készülékekkel.

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett Sony Ericsson Z320i egész pontosan 90 grammot nyom a mérlegen, csukott állapotban pedig mindössze 87 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, illetve 20 milliméter vastag.

A cSTN technológiájú belső kijelző 1,8 colos képátlón 128×128 képpontot, a 16 bites színmélység révén pedig mintegy 65 ezer színárnyalatot vonultat fel. A spéci ikonos, monokróm külső display 96×64 képpontos felbontású. A négyszeres digitális zoomos, 1,3 megapixeles beépített kamera segítségével maximum 1.280×1.024 képpontos fotók készíthetők, ezenkívül pedig akár videókat is lőhetünk a telefonnal.

A belső memória 12 MB-os kapacitással bír, de ami ennél nagyobb probléma, hogy sajnos nem bővíthető memóriakártyákkal. Szólnunk kell továbbá a GPRS adatátvitelről, a WAP 2.0 böngészőről, az MP3 csengőhangokról, az infravörös portról, az USB interfészről, illetve a maximum 7 órás beszélgetési időről. Komoly hiányosság, hogy a Z320i nem Bluetooth kompatibilis.

Az idén júniusban bejelentett, clamshell, vagyis széthajtható kialakítású készülék alapváltozata amúgy vörösben (Crimson Red), kékben (Atlantic Blue) és ezüst-szürke (Dark Silver) színben kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés