Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hol érdemes megvenni a legjobb üzleti mobilt?

Kütyük

Hol érdemes megvenni a legjobb üzleti mobilt?

A japán-svéd gyártó high-end készüléke most már az összes hazai mobil szolgáltatónál megvásárolható.

Ahogy arról már beszámoltunk, a szeptember elején megrendezett Mobil Show 2007 kiállításon a Sony Ericsson P1i zsebelhette be a legjobb üzleti kategóriás készüléknek járó díjat. A telefont először a Pannon vette fel a kínálatában, valamikor szeptember végén, majd pedig a Vodafone-nál is felbukkant a készülék, végül pedig október 25-én a T-Mobile is megkezdte a P1i forgalmazását.

A hazai mobil operátorok közül jelenleg a T-Mobile-tól vihető haza legolcsóbban a Sony Ericsson P1i: 24 hónapos hűségnyilatkozat aláírása esetén új előfizetéssel 89.970 forintba kerül a készülék. A Pannon és a Vodafone egyaránt 99.990 forintos előfizetéses áron forgalmazza a P1i-t, mely egyedül a Vodafone-nál kapható pre-paid csomagban. VitaMAX-szal egész pontosan 121.980 forintot kóstál a smartphone, melynek egyébként kártyafüggetlen kiskereskedelmi ára 90 és 110 ezer forint között mozog.

Sony Ericsson P1i
A május elején bemutatott, 124 gramm tömegű smartphone hagyományos kialakítással rendelkezik, hossza 106 milliméter, szélessége 55 milliméter, vastagsága pedig 17 milliméter. A Sony Ericsson P1i-ben egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül pedig a GPRS-t, az UMTS-t, a Wi-Fi-t (VoIP) és a Bluetooth 2.0-át (A2DP) támogatja. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor maximum 18 napos készenéti időt, illetve 10 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.

A hátfalban elhelyezett digitális fényképezőgép révén maximum 3,2 megapixeles felbontásban fotózhatunk, a képek élességéről pedig autofókusz funkció gondoskodik. Az elkészült fotók és videók a 160 MB-os integrált memóriában, illetve a bővítőslotba helyezett Memory Stick Micro (M2) menthetők el. A 2,6 colos képátlójú TFT érintőkijelző 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

A speciális QWERTY billentyűzettel szerelt, Symbian OS 9.1-alapú (UIQ 3.0) Sony Ericsson P1i további fontosabb specifikációi közül említést érdemel még az infravörös port, az elektronikus levelezési kliens, az Opera 8 böngésző, a Java támogatás, a sztereó FM rádió (RDS), a névjegykártya szkenner funkció, illetve a gyári csomag részét képező, 512 MB kapacitású memóriakártya.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés