Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rolex mobiltelefon – a Prada és az Armani után…

Kütyük

Rolex mobiltelefon – a Prada és az Armani után…

Újabb exkluzív márkanév tűnt fel a mobiltelefon piacon.

Ez a brand bizony nem más, mint a luxus karóráiról híres Rolex. No persze nem arról van szó, hogy a Rolex egyik napról a másikra saját erejéből megjelenne a mobil piacon, hanem arról, hogy a Rolex az LG-vel karöltve adja majd ki valamikor a közeljövőben első mobil készülékét.

Ez az egyelőre meglehetősen titokzatos készülék jelenleg még csak prototípus szintjén létezik, mindenesetre elmondások szerint igen csak izgalmas modell lesz. A várakozások szerint széthajtható kialakítással rendelkező modell külső részében egy komplett Rolex óraszerkezet kap helyet, ezenkívül pedig olyan nemes anyagokkal látják el a telefont, mint például a valódi bőr, illetve a rozsdamentes acél.

Mint ismeretes, az LG nemrégiben vezette be a piacra a világ első Prada mobilját, melyre a Samsungnak az volt a reakciója, hogy elkészítette a világ első Armani telefonját. Kíváncsian várjuk, hogy milyen új elitmobilok érkeznek még a közeljövőben! Nem árt tudni, hogy Hummer, Levi´s és Gucci mobil már létezik, és hamarosan a Sony is elő fog rukkolni egy kézzel gyártott új luxusmobillal, melyet ezúttal kivételesen nem a svéd Ericsson, hanem a francia Mode Labs segítségével fejlesztenek ki.

Az LG Prada-ról készített tesztünk és a Samsung Armani bemutatója az alábbi linken olvasható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés