Connect with us

Hirdetés

technokrata

A fekete lovag: Sony Ericsson Walkman penge

Kütyük

A fekete lovag: Sony Ericsson Walkman penge

Milyen jól mutat a japán-svéd gyártó első ultra-vékony mobilja ebben a fekete öltönyben…

A Sony Ericsson W880i Pitch Black azoknak készült, akik a telefon eddigi színváltozatait esetleg túl harsánynak találták. Mit is mondhatnék: nem is rossz!

Sony Ericsson W880i
A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 1,8 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú kijelző gondoskodik, mely elsősorban 320×240 pixeles (QVGA) felbontásáról, illetve 18 bites színmélységéről (262.144 színárnyalat) ismerszik meg.

A hátfal szélső részén elhelyezett optika mögött egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) képérzékelő található. Az elkészült fotók és videók (QCIF) a 10 MB-os belső memórián kívül a bővítőslotba helyezett Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákon tárolhatók el. A gyári csomagban egy 1 GB-os kártya kapott helyet. Az elsősorban videóhívásokhoz használatos előlapi kamera VGA (640×480 pixel) felbontású.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson W880i természetesen GPRS kompatibilis és 3G hálózatokban is használható, azonban a korábbi várakozásokkal ellentétben sem az EDGE-et, sem pedig a HSDPA-t nem támogatja. A sztereó Bluetooth (A2DP) képes telefon kapcsán említést érdemel még az 1.000 férőhelyes telefonkönyv, a továbbfejlesztett Walkman zenelejátszó alkalmazás, valamint az RSS és HTML kompatibilitás.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés