Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fotóbemutató: a Samsung új különcmobilja

Kütyük

Fotóbemutató: a Samsung új különcmobilja

Jó minőségű élőfotók a Samsung új design készülékéről.

Ahogy arról már beszámoltunk, a dél-koreai Samsung és a dán Bang & Olufsen a napokban bemutatta legújabb közös fejlesztését, a Serenata nevezetű mobiltelefont. A David Lewis által tervezett, extravagáns megjelenésű újdonság 109,5 milliméter hosszú, 63 milliméter széles és 19,7 milliméter vastag, miközben a mérlegen egész pontosan 136 grammot nyom.

A Serenata érdekessége, hogy nem rendelkezik hagyományos szám/karakter billentyűzettel. A kezelési- és adatbeviteli feladatok egyrészt az érintésérzékeny kijelzőre, másrészt a nagyméretű navigációs tárcsára vannak bízva.

A 2,26 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 240×240 pixeles felbontású és mintegy 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül többek közt az UMTS-t (3G), a HSDPA-t (1,8 Mbit/s) és a Bluetooth-t támogatja.

A Serenata kapcsán említést érdemel még az 1.000 mAh kapacitású akkumulátor (3 óra beszélgetési idő, 280 óra készenlét), az USB 2.0 interfész, a WAP 2.0 böngésző, az 1.000 férőhelyes telefonkönyv, a 4 GB memória, illetve a fejlett zenelejátszó (MP3/AAC/WMA) alkalmazás.

A különleges anyagokat felvonultató új luxusmobil ára várhatóan 350 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés