Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élőfotók a vadiúj, érintős szuper-mobilról

Kütyük

Élőfotók a vadiúj, érintős szuper-mobilról

Íme néhány élőfotó a népszerű HTC Touch új kiadásáról.

Ahogy arról már beszámoltunk, a tajvani székhelyű HTC elkészítette a nemrégiben debütált HTC Touch új változatát, az ezúttal nem hagyományos, hanem szétcsúsztatható kialakítással rendelkező HTC Touch Dualt, melyet most már élőfotókon is megtekinthetünk. A korábban HTC Touch Slider néven is emlegetett készüléken az adatbevitel megoldható egyrészt az érintésérzékeny kijelző segítségével, másrészt pedig a szétcsúsztatást követően előbukkanó, speciális SureType QWERTY billentyűzettel.

A Microsoft Windows Mobile 6 Professional operációs rendszerrel felvértezett HTC Touch Dual alaphelyzetben 107 milliméter hosszú, 55 milliméter széles és 15,8 milliméter vastag. A 120 gramm tömegű masinában az egy ideje már ismerős Qualcomm MSM 7200-as processzor teljesít szolgálatot, mely 400 MHz-es frekvenciája révén minden helyzetben elegendő teljesítményt képes nyújtani. A belső memória 128 MB RAM-ból és 256 MB flash ROM-ból tevődik össze, és természetesen bővíthető, még pedig microSD memóriakártyák révén.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) HTC Touch Dual a wireless adatátviteli technológiák közül többek közt a GPRS-t, az EDGE-et, az UMTS-t, a HSDPA-t (3,6 Mbit/s) és Bluetooth 2.0-át támogatja, de a Wi-Fi és a GPS-vevő sajnos hiányzik belőle.

A 2,6 colos képátlójú TFT display 320×240 pixeles (QVGA) felbontású és 16 bites színmélységű, vagyis 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A videótelefonos hívásokhoz szánt előlapi kamera CIF felbontású, a hátsó szekcióban fellelhető fő fényképezőgéppel pedig 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotók készíthetők. A TouchFLO kompatibilis, kerekded formavilágú HTC újdonság várhatóan még októberben fel fog bukkanni a kereskedések polcain.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés