Connect with us

Hirdetés

technokrata

Print 2.0 forradalom

Kütyük

Print 2.0 forradalom

A kevert média is könnyűszerrel nyomtatható.

Minden otthon nyomtatott kép negyvennyolc százaléka az internetről származik. De gyakran szinte lehetetlen pontosan azt nyomtatni, amit szeretnénk. Van, aki ennek a kihívásnak kíván megfelelni: a HP Smart Web Printing következő generációja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ne csak használható képeket nyomtassanak, hanem a tartalmat a nyomtatás előtt összerendezzék, így a kinyomtatott anyag pontosan olyan lesz, amilyet szeretnének.

„A gondolataink, ötleteink kifejezése és a különleges pillanatok megosztása családtagjainkkal, barátainkkal és ügyfeleinkkel az, amiről a Print 2.0 szól” – mondta Bill DeLacy, a HP Imaging and Printing Group európai, közel-keleti és afrikai részlegének elnökhelyettese és ügyvezető igazgatója.

A Print 2.0-val a HP a közkedvelt weboldalakba építi be a nyomtatási szolgáltatásokat, ezzel megkönnyítve a használható képek nyomtatását. A HP Print It! gomb egy látható lesz minden webfelület számára, amelyen jó minőségű nyomtátási lehetőség áll rendelkezésre. A HP ingyenesen biztosított technológiájának köszönhetően, amikor a felhasználók rákattintanak a HP Print It! gombra, akkor egy igényesen formattált dokumentumot kapnak, készen a nyomtatásra.

Például, a HP már dolgozott együtt a ViaMichelin-nel, egy Európában vezető térképszolgáltatóval, amely online térképszolgáltatását havonta több mint 28 millióan látogatják. A weboldal most az ügyfelek számára továbbfejlesztett térképnyomtatást biztosít, összeegyeztetve a képernyőn látható dolgokat a nyomtatóból kikerülő dolgokkal. A vállalat emellett együttműködik a Windows Live Spaces-zel és a Yahoo!-val, hogy mindenki számára lehetővé tegyék anyagaik publikálását.

Nincs más teendő, csupán letölteni a HP Smart Web Printing eszközt, és máris nyomtathatunk a webről. „Ez nem arról szól, hogy ugyanazt csináljuk, csak másképpen – mi új dolgokat csinálunk” – mondta Rebekah O´Flaherty, a HP Imaging and Printing Group európai, közel-keleti és afrikai részlegének elnökhelyettese. „A HP meghívja az ügyfeleit, hogy úgy nyomtatási élményekkel gazdagodjanak egy digitális és web központú környezetben.”



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés