Connect with us

Hirdetés

technokrata

Flash-videók mobiltelefonon is

Kütyük

Flash-videók mobiltelefonon is

Mobileszközökre optimalizált Flash Player.

Az Adobe a chicagói Adobe MAX konferencián jelentette be az Adobe Flash Lite 3 szoftvert, ami most már támogatja az Adobe Flash Player kompatibilis videók és a dinamikus online tartalmak megjelenítését mobileszközökön. A szoftver lehetővé teszi, hogy a fejlesztők dinamikus elemekkel és videókkal bővített alkalmazásokat, háttérképeket, képernyővédőket, játékokat stb. készítsenek. A japán NTT DoCoMo és a finn Nokia már elkötelezte magát az Adobe Flash Lite 3 mellett; az új készülékek már biztosan támogatni fogják a technológiát. Jelenleg több mint 300 millió Adobe Flash kompatibilis mobileszközt használnak világszerte. Az Adobe számításai szerint ez a szám 2010-re 1 milliárdra növekszik.

Az Adobe Flash Lite 3 most még pontosabban jeleníti meg az asztali (desktop) számítógépekre optimalizált Adobe Flash Player tartalmakat mobilkészülékeken. Ennek köszönhetően a felhasználók bárhol és bármikor hozzáférhetnek a Flash tartalmakhoz. Az új szoftver jobban kihasználja a készülékek erőforrásait.

Az Adobe Flash Lite 3-at számos mobilplatform támogatja, például az S60-as Symbian OS (második és harmadik kiadás), a Qualcomm BREW 2.x/3.x és a Microsoft Windows Mobile 5 operációs rendszer. Mindez lehetővé teszi a készülék-független fejlesztést, a szélesebb körű és egyszerűbb terjesztést, tesztelést és értékesítést.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés