Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen mobil eddig még nem volt!

Kütyük

Ilyen mobil eddig még nem volt!

Egy újabb patinás márka bukkant fel a mobiltelefon piacon.

A Spyker nevezetű cég minden bizonnyal sok Olvasónk számára ismeretlen: a holland vállalatról röviden csak annyit, hogy az eddigiekben kizárólag sportkocsik, illetve egy ideje Forma 1-es versenyautók gyártásával foglalkozott, most viszont úgy döntött, hogy a mobil szektorban is megveti a lábát. A Spyker nem is egy, hanem rögtön három vadonatúj telefont jelentett be, melyek közül mi most elsőként a csúcsmodellt mutatjuk be.

A keresztségben Spyker C8 Laviolette nevet kapott újdonság egy candybar, vagyis hagyományos kialakítást kapott mobil, mely egész pontosan 92,6 milliméter hosszú, 35 milliméter széles és 14,7 milliméter vastag.

A vizuális megjelenítésről egy alig 1,5 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiára építkező folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely egyrészt 128×160 pixeles felbontásáról, másrészt 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg. A CMOS szenzoros digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk. Az elkészült képek a 32 MB-os belső memóriában, illetve a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el. A gyári alapcsomagban egy 128 MB-os kártyát találunk.

Ezenkívül említést érdemel még az MP3 és MPEG4 kompatibilitás, a Bluetooth támogatás, a WAP 2.0 böngésző alkalmazás, illetve a maximum 150 perces beszélgetési idő és a legfeljebb 4 órás beszélgetési idő. A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Spyker C8 Laviolette ára 399 euró, vagyis mintegy 100 ezer forint.

Végül pedig egy fotó a mobiltelefon névadójáról, a 400 lóerős és 300 km/h végsebességű Spyker C8 Laviolette sportkocsiról:



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés