Connect with us

Hirdetés

technokrata

Színorgiában az első Sony Ericsson HSDPA mobil

Kütyük

Színorgiában az első Sony Ericsson HSDPA mobil

Mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetsző Sony Ericsson Z750i változatot.

Emlékezetes, hogy a Sony Ericsson idén március végén lebbentette fel a fátylat első HSDPA mobiljáról, a divatos megjelenésű Z750i-ről. A hivatalos bejelentés kapcsán akkoriban még csak a szürke (Phantom Grey) és rózsaszín (Rose Pink) változatokról esett szó, most azonban két újabb verzió érkezett: az ezüst (Platinum Silver) és a bíbor (Mysterious Purple). Szabad a választás!

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson Z750i GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (1,8 Mbit/s) hálózatokban egyaránt használható, vagyis a vezeték nélküli adatátvitel sebességével vélhetően nem sok gondunk lesz.

A Sony Ericsson Z750i nagymértékben hasonlít a tavaly debütált Sony Ericsson Z610i-re, hiszen mindkét készülék külsejét tükröződő felület díszíti, a 36×128 pixeles külső OLED kijelzőt pedig csak akkor láthatjuk, ha például megnyomunk egy gombot a készüléken. Érdekesség, hogy a Z610i-hez képest sem a méret-, sem pedig a tömegadatok nem változtak. A szétnyitható kialakítású Z750i 110 gramm tömegű és csukott állapotban 97,4 milliméter hosszú, 49 milliméter széles, illetve 20 milliméter vastag.

Kívül OLED technológiájú kijelzőt alkalmaztak a fejlesztők, a 2,2 colos képátlójú belső TFT display pedig a mai elvárásoknak megfelelően 262 ezer színárnyalatú és QVGA (320×240 pixel) felbontású. A bővítőslotba helyezett Memory Stick Micro memóriakártyák révén akár 2 GB-ig is bővíthető a 32 MB-os belső memória – a gyártó egy 128 MB-os kártyát mellékel a telefonhoz.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még a 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) és a VGA kamera (videóhívás), az RDS-es sztereó FM rádió, illetve a Bluetooth 2.0 és USB 2.0 adatátvitel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés