Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ennél nincs kisebb!

Kütyük

Ennél nincs kisebb!

Logitech VX Nano vezeték nélküli lézeres egér – a világ legkisebb USB vevőegységével.

A laptop egerek között a legnagyobb dobás az, ami igazán apró – a Logitech a napokban Budapesten is bemutatta a Logitech VX Nano vezeték nélküli lézer-optikai egeret. Az egér nano-méretű vevőállomását elég egyszer a laptop gépbe dugni, aztán meg is feledkezhetünk róla. A parányi vevőnek köszönhetően az egérrel jelentősen egyszerűbb az utazás: az USB dugó szinte egy síkba kerül a laptop külsejével, így nem kell minden alkalommal bedugni aztán kihúzni, ha a gépet elcsomagoljuk.

A VX Nano egér miniatűr vevőállomása a világ legkisebb USB rádiójel-vevőjének számít. A gép oldalába dugva a vevőegység szinte teljesen síkban marad, mindössze 8 millimétert lóg ki. Ennek köszönhetően nem kell többé azon aggódnunk, hogy a kis kiegészítőt elveszítjük, vagy ellopják.

A nagyobb hatékonyság érdekében a VX Nano egér MicroGear precíziós gördítőkereket kapott, amit a Logitech tavaly ősszel a Logitech MX Revolution és Logitech VX Revolution nevű vezeték nélküli lézer-egereiben használt először. Ha szupergyors módba kapcsoljuk, ujjunk egyetlen mozdulatával végiglapozhatunk hosszú dokumentumokat, majd elég lenyomni a gördítőkereket, és máris aprólékosabban, akár sorról sorra lépkedhetünk vele. Az egér előre-hátra gombjai megkönnyítik az internetes böngészést, a One-Touch Search keresőgombbal pedig azonnali eredményeket kérhetünk kedvenc keresőszolgáltatásunktól. A lézeres optikai rendszer pontos irányítást tesz lehetővé szinte bármilyen felületen, a megbízható adatátvitelről pedig a Logitech 2,4 GHz-es digitális vezeték nélküli technológiája gondoskodik.

A VX Nano egeret kifejezetten a sokat utazó felhasználóknak tervezeték: karcsú alakjának köszönhetően könnyen elfér egy laptop-táskában, zsebben, vagy erszényben, formatervezése és gumírozott élei pedig használat közben is kivételes kényelmet biztosítanak. A VX Nano egér alján elhelyezett rekeszben a működéshez szükséges két AAA méretű elemnek és még a vevőállomásnak is van hely.

A Logitech VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks ajánlott magyarországi végfelhasználói ára 18.990 forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés