Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes fotónyomtatás a Pannonnál

Kütyük

Ingyenes fotónyomtatás a Pannonnál

A Pannon bemutatótermekben kinyomtathatók a mobiltelefonon tárolt MMS-képek.

Az új szolgáltatás révén pillanatok alatt kézbe lehet venni papírképként a digitális fotókat. Csak az elküldött MMS díját kell megfizetni a tarifacsomagunk szerint, és még a kedvezmények is érvényesek. A fotónyomtatásnak külön díja nincs, ráadásul, ha a nyomtatás nem sikerült, az MMS-küldést nem számlázzák ki.

A fotónyomtatáshoz kiválasztott képet MMS üzenetben kell elküldeni, az adott bemutatóteremben megadott telefonszámra. A beküldött képet a központi asztalon elhelyezett nyomtató nyomtatja ki, a kinyomtatott képek közül szabadon elvehető a saját felvétel. A képek átvétele nem ellenőrzött, ezért a Pannon azt ajánlja, hogy a nyomtató közelében kezdeményezzük a nyomtatást. Egy alkalommal csak egy képet nyomtathatunk ki, így ha több képet tartalmaz az MMS-üzenetünk, csak az első fotót nyomtatják ki. Az MMS elküldése után SMS-ben tájékoztatást küld a szolgáltató, hogy sikerült-e kinyomtatni a képet. Egy nap egy telefonszámról maximum 2 darab képet lehet nyomtatásra küldeni.

A szolgáltatás az alábbi bemutatótermekben érhető el:
Budaörs
Budapest, Mammut
Budapest, Astoria
Debrecen
Győr
Pécs.

A szolgáltatás az MMS-hétvége kedvezménnyel is igénybe vehető. A szolgáltatás csak Pannon ügyfelek számára elérhető, a bemutatótermek nyitvatartási idejében. A Pannon fenntartja a jogot, hogy az obszcén tartalmú, közízlést, illetve személyiségi jogokat sértő képeket küldő előfizetők számára a szolgáltatás további igénybevételét korlátozza.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés