Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy újabb Samsung Armani – tedd a füledbe!

Kütyük

Egy újabb Samsung Armani – tedd a füledbe!

A Samsung a jelek szerint nem csak mobilt, hanem headsetet is el tud látni Armani logóval.

A dél-koreai gyártó a világ első Armani mobiltelefonjával egy időben egy új Armani headsetet is bemutatott. Túlzás lenne azt állítani, hogy ez egy vadonatúj headset, hiszen csak annyi történt, hogy a közelmúltban debütált Samsung WEP-410-es készüléket ellátták egy jól megtermett Georgio Armani logóval, ami ugyebár vélhetően alaposan megdobja majd a termék árát, de hogy pontosan mennyivel, azt egyelőre nem tudni. A Samsung WEP-410 hazánkban egyébként jelenleg 12 ezer forint körüli áron vásárolható meg.

A Samsung munkatársai a hivatalos bejelentés kapcsán elmondták, hogy a headset kifejlesztésekor az elegáns megjelenés mellett elsősorban a kényelmes viseletre helyezték a fő hangsúlyt. A fülbedugós kialakítású, Samsung újdonság tömege alig 7,4 gramm, vagyis elmondható, hogy viselője szinte nem is érzi, hogy valami van a fülében.

Talán már mondanom sem kell, hogy a headset a legújabb Bluetooth szabványt, vagyis a 2.0-s verziót támogatja. Az oldalt elhelyezett nagyméretű gombbal lehet hívásokat kezdeményezni, fogadni, illetve befejezni, az oldalsó gombokkal pedig a hangerőt lehet szabályozni. Akit esetleg zavarna a készülék működését jelző LED fényforrás villogása, az egyszerűen kikapcsolhatja ezt a funkciót. Az első Samsung Armani Bluetooth headset egyetlen feltöltéssel maximum 4 órás beszélgetési időt, illetve mintegy 3-4 napos készenléti időt biztosít számunkra.

Ide kapcsolodó hír, hogy a Samsung Armani mobil és headset bejelentését követően világszerte zuhanásba kezdett a divatteremtő LG Prada telefon és a hozzá kapcsolódó headset ára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés