Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyúzópróbán a Nokia N95 és N73

Kütyük

Nyúzópróbán a Nokia N95 és N73

A Club Nokia tesztelőinél is bizonyított a Nokia két okostelefonja.

A magyar felhasználók tetszését elnyerték a Nokia teszttelefonjai: a Club Nokia tagok a Nokia N95-öt 4,7-re, a Nokia N73-at pedig 4,3 -ra értékelték egy ötfokozatú skálán. A tesztelők az ergonómiát, a fényképek és filmfelvételek minőségét, illetve a 3G kapcsolatot emelték ki a két telefon legfontosabb pozitívumaiként.

Nokia N95
A tesztelők a Nokia N95 mobilkészülék tulajdonságai közül a készülék nyitómechanizmusát, a fényképező és a videofelvevő minőségét, a zenei funkciókat, a kapcsolatfajták sokszínűségét, a dokumentumok és e-mailek kezelését és a felhasználói felületet kifogástalannak ítélték. Emellett elnyerte tetszésüket a navigációs alkalmazás is. A tesztelők véleménye eltérő volt azzal kapcsolatban, hogy mit hiányoltak a készülékből. Volt olyan felhasználó, aki az érintőképernyőt hiányolta, más minimum egy 1 GB-os memóriakártyát javasolt volna az értékesítési csomagba. A tesztelők a telefonáláson és üzenetíráson kívül, leggyakrabban fényképezésre, filmnézésre és dokumentumkezelésre használták a Nokia N95-öt. Az N95 kiváló eredményt ért el a tesztprogramban: a kipróbálók átlagosan 4,7 pontosra minősítették a készüléket az 5 pontos skálán.

A tesztelők véleménye az N95-ről:
˝Igaza van a reklámnak: – amivé a számítógépek váltak -˝
˝Szerintem, több dolog nem igen férne egy telefonba.˝
˝Ez egy nagyszerű, sokoldalú multimédiás készülék.˝
˝Praktikus, kényelmes, kézre álló, szimpatikus.˝

Nokia N73
A Nokia N73 legszimpatikusabb tulajdonságai közé a kijelző méretét és minőségét, a dokumentumok kezelését, a 3,2 megapixeles fényképezőgépet és a Keresztapa című film élvezhetőségét sorolták a tesztelők. A Quickoffice, dokumentumkezelő alkalmazást egyszerű kezelése miatt nagyon hasznosnak ítélték a felhasználók. A Nokia N73 esetében egy tesztelő hiányolta a távirányítós fülhallgatót, és kicsit nehézkesnek találta a film lejátszásához használatos menüt. A tesztelők a telefonáláson és üzenetíráson kívül, leggyakrabban zenehallgatásra, fényképezésre és dokumentumkezelésre használták a Nokia N73-at. A tesztprogram keretében a készüléket kipróbálók átlagosan 4,3 pontra értékelték a Nokia N73-at az 5 pontos skálán.

Tesztelők mondták a Nokia N73-ról:
˝A kijelző lenyűgöző.˝
˝A fényképek és a filmfelvétel csodálatos, jól kezelhető menüvel.˝
˝Külleme elegáns, akár zsebben is kényelmesen elfér.˝
˝Bármely korosztálynak kiváló eszköz.˝



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés