Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss Nokia Maps: megújult mobil navigáció

Kütyük

Friss Nokia Maps: megújult mobil navigáció

A Nokia továbbfejlesztette népszerű navigációs alkalmazását.

Az idén februárban útjára indított Nokia Maps fél év után máris alapos vérfrissítésen esett keresztül – derült ki a Barcelonában megrendezett Canalys Navigation Forum nevezetű rendezvényen, melyen többek közt a Nokia is képviseltette magát. ˝Rengeteg felhasználói visszajelzést kaptunk, és ezek figyelembe vételével készítettük el a szoftver új verzióját˝ – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Michael Halbherr, a Nokia navigációs fejlesztésekkel foglalkozó csoportjának vezetője.

A Nokia Maps felhasználói felületét jelentős mértékben tovább fejlesztették, így azt a korábbiaknál sokkal könnyebben lehet használni, ezenkívül pedig a keresési opciókat is részletesebbé tették a fejlesztők. Fontos újdonságnak tekinthető a letöltött adatmennyiséget kijelző számláló, melynek segítségével immár kordában lehet tartani a letöltött térképadatok által generált adatforgalmat.

A hang-alapú navigációért sajnos továbbra is fizetni kell, de aki ki szeretné próbálni a dolgot élesben, lehetősége van arra, hogy három napig ingyenesen használja a hangos navigációt. Nem csak a Nokia Maps, hanem a Map Loader alkalmazás is megújult: a szoftverrel közel 150 ország térképeit lehet begyűjteni, a korábbiaknál tízszer nagyobb sebességgel.

Az új Nokia Maps már le is tölthető a cég honlapjáról, és többek közt a következő okostelefonokon használható: N70, N72, N73, N76, N93i, N95, E61, E61i, E65 és E90.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés