Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tör előre a szupergyors mobil internet

Kütyük

Tör előre a szupergyors mobil internet

A vezető operátor mobil internetes szolgáltatásai szépen lassan az ország egyre nagyobb részén elérhetők.

88 városban, a lakosság több mint 45 százaléka számára érhető el a T-Mobile 3,6 Mbit/s (Budapest nagy részén pedig 7,2 Mbit/s) letöltési sebességet kínáló mobilinternet szolgáltatása – jelentette be Egerben sajtótájékoztatóján Winkler János, a T-Mobile vezetője. A szolgáltató első embere elmondta: az előző évi gyors felfutást követően, a notebook akcióknak is köszönhetően az első félévben a T-Mobile-nál további 56 százalékkal nőtt a számítógépes internetezéshez ajánlott mobilinternetes csomagokra előfizetők száma.

˝A T-Mobile szélessáv a teljes internetpiacon egyre meghatározóbb alternatívát jelent. Az ügyfelek az egyszerűséget, az azonnali hozzáférést, a kényelmes böngészést biztosító letöltési sebességet, a szabadságot és a kedvező havi díjakat értékelve egyre többen választják a T-Mobile internet szolgáltatását˝ – mondta el a sajtótájékoztatóján Winkler János. A kompromisszumok nélküli mobilinternet egyre kedvezőbb feltételekkel vehető igénybe, hiszen például a tavaly év végén az akkor legnagyobb 1 GB-os adatcsomagra előfizető ügyfelek változatlan díj mellett mára 8-szor több adatot forgalmazhatnak. A T-Mobile ráadásul teljes körű internetes csomagot biztosít ügyfeleinek, azaz új mobilinternet előfizetés esetén notebookot és modemet vásárolhatnak, a legkedvezőbb konstrukcióban már 19.900 forint kezdőrészlettől, kamatmentes részletre.

A sajtótájékoztatón részt vett Habis László, Eger polgámestere, aki örömét fejezte ki, hogy a T-Mobile fejlesztései hozzájárulnak a folyamatosan fejlődő település versenyképességéhez, és a legkorszerűbb internet hozzáférés révén újabb lehetőséget teremtenek az üzleti szféra számára. A mobilinternet erősíti az esélyegyenlőséget, és napjainkban a települések infrastruktúrájának elválaszthatatlan részét képezi.

A sajtótájékoztató keretében Eger város közösségi céljait segítve Winkler János a T-Mobile képviseletében a városban jelentős szerepet játszó Civil Kerekasztalnak és az Eszterházy Károly főiskolának egyaránt számítógépet és 1 éves ingyenes mobilinternet hozzáférést adományozott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés