Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Apple óriásit durrantott az iPhone-nal

Kütyük

Az Apple óriásit durrantott az iPhone-nal

Apple iPhone = sikersztori!

A legfrissebb adatok szerint az Apple első mobiltelefonjából a forgalmazásának megkezdését követő első teljes hónapban az Egyesült Államokban többet adtak el, mint bármely más okostelefonból. Egy az iSuppli piackutató cég által közölt jelentésből kiderül, hogy az USA-ban a teljes mobilpiac tekintetében júliusban mintegy 1,8 százalékos piaci részesedésre tett szert az Apple iPhone, vagyis kis túlzással élve elmondható, hogy minden ötvenedik eladott mobil iPhone volt. Az előrejelzések azt mutatják, hogy 2007. végéig mintegy 4,5 millió iPhone talál majd gazdára.

Az iSuppli az Apple első mobil készülékét egyébként egy olyan úgynevezett ˝crossover˝ modellnek tartja, mely az elsősorban e-mailezésre kitalált és fejlett irodai funkciókkal rendelkező smartphone-okkal éppúgy versenyre kel, mint a kamerával és zenelejátszóval felvértezett multimédiás készülékekkel. Mint kiderült, az átlagosnak tekinthető amerikai iPhone vásárló 35 évnél fiatalabb férfi, felsőfokú végzettséggel. Még egy érdekes adat: júliusban körülbelül ugyanannyi iPhone talált gazdára az USA-ban, mint ahány LG Chocolate mobil.

Emlékezetes, hogy a január elején bejelentett iPhone-t június végén dobta piacra az Apple, még pedig két változatban: az egyik 4 GB-os (499 dollár), a másik 8 GB-os (599 dollár) adattároló kapacitással rendelkezik. Az Apple iPhone hivatalos európai debütálására valamikor az idei esztendő végén kerül majd sor. A készülék Európában többek közt a T-Mobile-nál és a Media Markt-nál lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés