Connect with us

Hirdetés

technokrata

Moziünnep: fókuszban a vadiúj Nokia N95 8GB

Kütyük

Moziünnep: fókuszban a vadiúj Nokia N95 8GB

A Nokia legújabb csúcsmobilja is részt vesz az idei Moziünnepen.

Negyedik alkalommal rendezik meg a Moziünnepet augusztus 30. és szeptember 2. között, melyet idén a Nokia NSeries támogat. A Moziünnep megnyitóján Cseh László, a rendezvénysorozat egyik nagykövete egy Nokia N76-ot vehetett át Greig Williamstől, a Nokia magyarországi ügyvezető igazgatójától.

A Moziünnep ideje alatt – a Westend, Mammut, Duna Plaza, Lurdy Ház, Corvin, Pólus, Mom Park és a Sugár mozikban – délutánonként a nézőközönség megismerkedhet az új nagyágyúval, a Nokia N95 8GB okostelefonnal. Minden nap más helyszínen látványos Nokia N95 8GB Pókember 3 mozgásszínházi produkció is várja a moziba látogatókat. A Nokia N95 8GB megjelenésekor korlátozott számban a Pókember 3 filmmel a memóriájában kerül majd forgalomba.

A rendezvénysorozatnak három nagykövete van: Cseh László, Gönczi Gábor és Kamarás Iván színművész, aki rendezőként is bemutatkozik az eseményen. Nokia mobiltelefonjával forgatott Sóhajok című filmje szokatlan alkotói kísérlet: egy kamaraszínházi előadást rögzített az egyik szereplő szemszögéből. A nagykövetekkel és más sztárokkal személyesen is találkozhat a közönség, mivel ők jegyszedőként debütálnak.

A Moziünnep alatt Magyarország szinte összes mozija tárt kapukkal várja a filmek szerelmeseit, 44 településen négy nap alatt több mint 200 film pereg majd, több mint 289 vászonra vetítve, maximum 360 forintos jegyáron.

A játékos kedvű mozilátogatók nyerhetnek egy Nokia N95 multimédiás számítógépet, ha SMS-ben elküldik a MOZIÜNNEP szót a 06 91 331 301 telefonszámra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés