Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia: a nagy leleplezés!

Kütyük

Nokia: a nagy leleplezés!

Már csak néhány órát kell várnunk a Nokia újabb termékbejelentésére, de mi már most megmutatjuk az új termékeket!

A piacvezető finn gyártó ma délelőtt Londonban jelenti be legfrissebb újdonságait a Nokia: Go Play nevezetű rendezvény keretein belül. Hivatalos információkat egyelőre még nem adott ki a gyártó az újdonságokról, azonban a hivatalos sajtófotók valamilyen úton-módon már kiszivárogtak a cégtől.

A szétcsúsztatható kialakítással rendelkező Nokia N81 az előzetes információk szerint csukott helyzetben 102 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 17,9 milliméter vastag, miközben tömege egész pontosan 140 gramm. Az operációs rendszer szerepét ezúttal a Feature Pack 1-gyel erősített, Symbian 9.2-alapú S60 3rd Edition látja el – kár, hogy még mindig nem a Feature Pack 2-es kiadás. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 320×240 pixeles felbontású és több mint 16 millió színárnyalatú.

A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép egy teljesen átlagos darab, lévén, hogy felbontása mindössze 2 megapixel (1.600×1.200 képpont). A mai elvárásoknak megfelelően UMTS és Wi-Fi kompatibilis Nokia N81 érdekessége, hogy belső memóriája 8 GB-os kapacitású, de állítólag lesz belőle egy 1 GB-os, olcsóbb változat is. Ezenkívül említést érdemel még a 3,5 milliméteres audio csatlakozó aljzat, illetve a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás.

A Nokia N95 8 GB és az eredeti N95 közötti legfontosabb különbség, hogy az új modell immár nem kevesebb mint 8 GB-os kapacitással rendelkezik, ezenkívül pedig az akkumulátora is nagyobb kapacitású és a kijelzőjét is továbbfejlesztették a finnek. Néhány órán belül várhatóan minden részletre fény fog derülni!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés