Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető a legújabb Bitcomet

Kütyük

Letölthető a legújabb Bitcomet

Megjelent a közkedvelt file-csere alkalmazás legfrissebb változata.

A file-csere programok korábbi változataihoz képest a Bittorrent kliens sokkal nagyobb letöltési sebességet ígér – ugyanakkora internet-kapcsolati sávszélesség mellett (a legújabb Bitcomet letöltése). Ennek az az oka, hogy a rendelkezésre álló adattovábbítási kapacitást igyekszik maximálisan kihasználni; így a technika erőssége elsősorban nagyméretű állományok (filmek, programok) esetén érezhető igazán.

Ezt oly módon éri el, hogy a felhasználó által letölteni kívánt file-ok kicsiny darabokra tördelve érhetők el a hálózaton, amiket egyszerre több szálon, több internetezőtől lehet tölteni. Ráadásul, azt a csomagot, amit az ember már leszedett, a kliens azonnal vissza is osztja. Többek között ez is az oka annak, hogy ahol „felüti a fejét” a Bittorrent, általában drasztikusan megnő a sávszélesség foglaltsága. Egyes felmérések szerint az internetes adatforgalomnak már körülbelül a harmadát adja ki a bittorrent file-ok mozgása.

Számos kliens létezik, ami ezt a peer to peer technológiát használja fel (Azureus, Bitcomet, Bittornado stb.); nemrég a teljesen spyware és adware mentes Bitcomet frissült fel, melynek legújabb, tegnap kiadott bétaváltozata letölthető a Terminal Download adatbázisából is. A szoftver C++ nyelven íródott, aminek nagy előnye, hogy stabil, ugyanakkor gyors a működése, emellett viszont igen kevéssé terheli le a processzort. Természetesen támogatja az egyszerre zajló több letöltést, valamint állítható a torrent-feladatok prioritása.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés