Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung J200: kétkamerás 3G mobil – olcsón!

Kütyük

Samsung J200: kétkamerás 3G mobil – olcsón!

A Samsung tovább bővíti a már amúgy sem éppen túl szűk 3G mobil termékcsaládját.

A dél-koreai székhelyű gyártó ezúttal nem egy minden földi jóval felvértezett csúcsmodellt, hanem egy a szélesebb rétegek számára elérhető, kedvező árú UMTS készüléket jelentett be. A keresztségben Samsung SGH-J200 nevet kapott újdonság candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású: a mindössze 79 gramm tömegű telefon 103 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 15 milliméter vastag.

A letisztult vonalvezetésű Samsung J200-ban egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul kapott helyet. A wireless adatátviteli technológiák közül ezúttal nem csak a GPRS és az EDGE, hanem a 3G is támogatott, ezenkívül pedig említést érdemel még a Bluetooth 2.0 (A2DP) kontroller, illetve az USB 2.0 interfész.

A vizuális megjelenítésről egy nem túl nagy méretű, konkrétan 1,8 colos képátlóval rendelkező TFT display gondoskodik, mely 262 ezer színárnyalatáról, illetve 176×220 képpontos felbontásáról ismerszik meg. A hátfalban egy 1,3 megapixeles kamera lakozik, melynek optikája mellől sajnos hiányzik a LED-vaku. Az előlapon a kijelző felett elhelyezett második kamera VGA felbontással bír és elsősorban videóhívásokhoz használatos.

A Samsung J200 kapcsán szólnunk kell még a 40 MB-os integrált memóriáról, a, microSD memóriakártyás bővíthetőségről, a 3 órás beszélgetési időről, a 300 órás készenléti időről, illetve az 50 ezer forint körüli kezdőárról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés