Connect with us

Hirdetés

technokrata

Népszerű az olcsó külföldi mobilozás

Kütyük

Népszerű az olcsó külföldi mobilozás

A Vodafone megduplázta roaming ügyfelei számát.

A Vodafone Magyarország ügyfelei – a hazai piacon elsőként – már a nyári szabadságuk ideje alatt élvezhették a jelentősen csökkentett árú mobil telefonálás lehetőségét az Európai Unió minden országában. Rendkívül sokan éltek az új lehetőséggel és az új tarifával, a Vodafone roaming szolgáltatással rendelkező számlás ügyfeleinek száma összességében megduplázódott az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest.

A magyar fogyasztók – a várakozásoknak megfelelően – örömmel fogadták a Vodafone által bevezetett új roaming tarifát, augusztus közepére a Vodafone számlás ügyfelei közül már közel egymillióan rendelkeztek roaming szolgáltatással.

Az új tarifa mellett a Vodafone Passport szolgáltatás továbbra is sikeres, hiszen a szolgáltatásra regisztrált számlás előfizetők száma egy év alatt több mint 60 százalékkal emelkedett. Az egyéb roaming szolgáltatással rendelkezők száma pedig több mint a duplájára nőtt.

Mint ismeretes, a Vodafone Magyarország – az előírt határidőnél 1 hónappal korábban – augusztus 1-től, az Európai Unió irányelveinek megfelelően jelentősen csökkentette roaming tarifáit. Az új roaming tarifa igénybevételéhez külön regisztráció nem szükséges, minden aktív roaming felhasználó, augusztus 1-től automatikusan az új percdíjjal telefonálhat Európában.

A változtatások nem érintik a Vodafone Passport szolgáltatást, ahol kapcsolási díj megfizetése után az utazók az otthoni tarifáikon telefonálhatnak. Jelenleg minden Európai Uniós országban, ezenkívül Horvátországban, Törökországban, illetve a tengerentúlon is igénybe vehető a tarifa.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés