Connect with us

Hirdetés

technokrata

A titkos Nokia 6263: GPS-es új mobil

Kütyük

A titkos Nokia 6263: GPS-es új mobil

A Nokia hamarosan egy újabb, többek közt navigációra is használható mobillal fog előrukkolni.

Az amerikai FCC testület a napokban bevizsgálta és egyben áldását is adta egy hivatalosan mindeddig még be nem jelentett új Nokia telefonra, a Nokia 6263-ra. Ez a gyártó első olyan modellje, mely S40 platformra építkezik és integrált GPS-vevővel van ellátva.

A középkategóriás mobiltelefonok piacán hadrendbe állítandó Nokia 6263-ban egy QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely több mint 16 millió színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A GPRS és UMTS kompatibilis Nokia 6263 részletes specifikációi egyelőre ismeretlenek, annyit viszont már most is tudni lehet, hogy a beépített kamera révén maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotók készíthetők, illetve, hogy a telefon Bluetooth kontrollere az A2DP profilnak köszönhetően minden további nélkül képes a sztereó Bluetooth headsetek kezelésére.

A Nokia 6263 hivatalos bejelentésének időpontjával kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink. A gyártó következő termékbejelentő sajtótájékoztatója egyébként augusztus 29-én, vagyis e hét szerdán lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés