Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csúcskategóriás új Nokia – szuper kijelzővel

Kütyük

Csúcskategóriás új Nokia – szuper kijelzővel

Lássuk, hogy milyen újdonságokat mutatott be a mai napon a Nokia!

A finn gyártó ezúttal nem új mobiltelefonokról, hanem vadonatúj mobil kiegészítő termékekről lebbentette fel a fátylat. Az Nseries okostelefonok designjával ellátott újdonságok közül mi most elsőként egy felső-kategóriás headsetet mutatunk be Olvasóink számára.

A keresztségben Nokia BH-903 nevet kapott termék nem más, mint egy a mérlegen egész pontosan 32 grammot nyomó, Bluetooth kompatbilis, vezeték nélküli headset. A csúcskategóriás headsetek piacán hadrendbe állítandó BH-903 vezetékes kezelőpaneljén egy monokróm OLED kijelzőt találunk, mely nem csak az akkumulátort töltöttségi szintjéről, hanem akár az éppen lejátszott digitális muzsika címéről és hátralévő időtartamáról is képes némi vizuális információval szolgálni. Amennyiben zenehallgatás közben bejövő hívásunk érkezik, a zenelejátszás automatikusan leáll, a hívás befejeztével pedig újraindul.

A Nokia BH-903 a mai elvárásoknak megfelelően az A2DP, az AVRCP, a PBAP, a HFP és a HSP profilokat egyaránt támogatja. Az egy feltöltéssel maximum 15 órányi zenelejátszási, illetve beszélgetési időt biztosító headset ajánlott végfelhasználói ára 200 euró, vagyis mintegy 50 ezer forint lesz. A forgalmazás az utolsó negyedévben fog megkezdődni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés