Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gigant kapacitású, miniatűr Sony memóriakártyák

Kütyük

Gigant kapacitású, miniatűr Sony memóriakártyák

Mozgásban még több zene és digitális kép.

A Sony kínálatában mindeddig az 1 GB-os volt a legnagyobb kapacitású Memory Stick Micro (M2) memóriakártya, ugyanis 2 GB-os kártyákat eddig csak a SanDisk forgalmazott. A helyzet azonban hamarosan változni fog, ugyanis a Sony bejelentette, hogy a jövő hónapban, tehát szeptemberben piacra dobja első 2 GB-os M2 kártyáját, melyet néhány héttel később egy még ennél is kétszer nagyobb kapacitású, 4 GB-os új változat fog követni.

A rendkívül kicsi M2 2GB memóriakártya kiváló tárhelye a mobiltartalmaknak, mint például a csengőhangoknak, képeknek, zenei-, és videoállományoknak, így a Sony Ericsson mobiltelefonok ideális kiegészítője lehet. Az M2 2GB és a 3,2 megapixeles Sony Ericsson K810i mobil használatával akár 2.500 digitális fénykép, vagy 20 órányi digitális videofelvétel rögzíthető. A zene szerelmeseinek sportos mobilján, a szuper-vékony kialakítású Sony Ericsson W880 Walkman telefonon az M2 2GB memóriakártyával további 500 MP3 zeneszám tárolható.

A Sony 2 GB-os M2 kártyája várhatóan 40 euróba, vagyis mintegy 10 ezer forintba fog kerülni.

Ahogy arról már beszámoltunk, a SanDisk nemrégiben 4 GB-os M2 kártyát és 6, illetve 8 GB-os microSDHC memóriakártyákat jelentett be.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés