Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutató: iGO a gyári autós navigáción – NavNGo Limousine

Kütyük

Bemutató: iGO a gyári autós navigáción – NavNGo Limousine

Már hosszú hónapok óta lehetett tudni, hogy a Nav N Go Kft. valami igazán új navigációs fejlesztésen munkálkodik. Nos, van szerencsém bejelenteni, hogy a fejlesztések révbe értek, és végre elkészült a sokak által várva várt NavNGo Limousine, melyet a részletes teszt előtt mi most egy a cég hivatalos információira épülő, előzetes bemutató cikk révén kívánunk megismertetni Olvasóinkkal.

A Nav N Go Kft. célkitűzései között első helyen szerepel a vezetés közbeni biztonságos tájékozódás elősegítése. A cég legújabb navigációs megoldásával, a NavNGo Limousine-nal ez már a járművekbe épített rendszerekben is megadatik. Az iGO My way GPS navigációs szoftver autóba telepíthető változata ugyanazokat az előnyöket kínálja, mint a népszerű, hordozható készülékeken futó szoftver. A NavNGo Limousine olyan, akár egy mindentudó másodpilóta a műszerfal mögött.

Ez az autós GPS-navigációs megoldás azoknak szól, akik szeretnék nagyméretű, műszerfalba épített képernyőn kihasználni az iGO My way GPS navigációs szoftvert, annak megszokott pontosságával, megbízhatóságával és magas színvonalú grafikai megjelenítésével együtt.

A NavNGo Limousine kitűnő választás azoknak az autósoknak is, akik már rendelkeznek autóba épített, gyári navigációs rendszerrel, de szeretnék új térképekkel kiegészíteni. Ugyanakkor jó megoldás azok számára is, akik csak most tervezik, hogy műszerfalba építhető képernyőt, vagy autóhifit vásárolnak, hiszen a NavNGo Limousine a legtöbb ilyen kijelzővel kompatibilis.

A NavNGo Limousine 24 nyelven érhető el, választhatunk férfi és női navigációs hangok közül is. Mivel a Limousine a legtöbb autós rendszerhez csatlakoztatható, biztosított, hogy mindig érthetően és kellőképpen hangosan halljuk a navigációs üzeneteket. A NavNGo Limousine használata gyors és könnyen megtanulható. Nem igényel több technikai tudást, mint egy mobiltelefon, vagy egyéb háztartási eszköz használata. A legfőbb előny azonban a kimagaslóan részletes kelet-európai régió térképlefedettsége.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés