Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ördögi Sony Ericsson K810i

Kütyük

Ördögi Sony Ericsson K810i

A Sony Ericsson K810i ezen új változata vélhetően nagy sikert arat majd a Ferrari drukkerek körében.

A kereskedelmi forgalomban nemrégiben felbukkant Sony Ericsson K810i eddig két színváltozatban készült, de hamarosan egy újabb verzió is meg fog jelenni belőle. A Noble Blue és Golden Ivory fantázianevű modellek mellé várhatóan idén szeptemberben csatlakozik majd a vörös színekben pompázó K810i.

Sony Ericsson K810i
A hagyományos kialakítással rendelkező K810i 104 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 17 milliméter vastag (K800i: 22 milliméteres vastagság). A Cyber-shot modell optikáját elhúzható fedlap védi, ami mellett egy igen csak erős xenon vaku kapott helyet.

A 3,2 megapixeles képszenzorra építkező, autofókuszos kamera modul kapcsán újdonság az úgynevezett ˝Photo fix˝ funkció, melynek segítségével az alulexponált, vagy éppen túlexpózott felvételek már magán a telefonon, teljesen automatikusan korrigálhatók. Ugyancsak újdonság, hogy a fényképezéshez használatos dedikált gombok kamera üzemmódban világítanak az amúgy teljesen új formára szabott billentyűzeten.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson K810i természetesen UMTS kompatibilis, a HSDPA azonban sajnos továbbra is hiányzik belőle. A 2 colos képátlóval rendelkező TFT display QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A 64 MB-os integrált memória Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal bővíthető, az alapcsomagban egy 128 MB-os kártyát találhatunk. A K810i Bluetooth 2.0 kompatibilis és természetesen az RDS-es FM rádió sem hiányzik belőle.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés