Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sávszélesség-emelés az Invitelnél

Kütyük

Sávszélesség-emelés az Invitelnél

Lezárult a teljesítménybővítés a szolgáltatónál.

Az Invitel március 5-e és június 28-a között jelentősen növelte ADSL csomagjainak sávszélességét saját szolgáltatási területein. A sávszélesség-növelés eredményeképp – a műszaki adottságoktól függően – a cég előfizetői kétszer, háromszor vagy akár négyszer gyorsabban internetezhetnek.

Az 512 kb/s-os maximális letöltést kínáló csomagból másodperceként 1 megabites sebességet biztosító hozzáférés, az 1024 kb/s-os Internet-kapcsolatokból pedig 4 Mb/s-os hozzáférés lett. A 2 és 3 megabites másodpercenkénti letöltést élvező előfizetőknek immár 8 Mb/s jár maximálisan. Az efölötti csomagokat használók (4, 12, 16 Mbps) pedig egységesen maximum 18 Mbps-os tempót kapnak a cégtől.

A sávszélesség-emelés a hálózat tekintetében zavartalanul történt, ezzel kapcsolatos számottevő panasz nem érkezett az Invitelhez, annak ellenére sem, hogy a gyorsabb internet bevezetése közel 73 000 ügyfelet érintett.

A sebesség-növeléssel egyidőben az Invitel megújult termékválasztékkal és új ADSL csomagokkal lépett piacra, lakossági ügyfeleinek kínálja az 1 Mbps, 4 Mbps és 8 Mbps sebességű ADSL internetet. Az internetezéssel ismerkedő vagy a világhálót inkább böngészésre és levelezésre használó ügyfelek számára az 1 Mbps sebességű csomag már 3 890 forint havidíjjal rendelhető.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés