Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: lenyomjuk az árakat!

Kütyük

T-Mobile: lenyomjuk az árakat!

Az előírt időpontnál korábban, augusztus 29-étől csökkenti roaming díjait a T-Mobile.

A T-Mobile korábbi bejelentésével összhangban az előírt szeptember végi időpontnál korábban, már augusztus 29-étől automatikusan, regisztráció nélkül biztosítja az Európai Unió országaiban érvényes új, alacsonyabb roaming díjakat.

A legnagyobb hazai mobilcég ügyfeleinek tehát nem szükséges az új tarifákra vonatkozó igényüket jelezniük, augusztus végétől enélkül is olcsóbban mobilozhatnak az EU tagállamaiban. A díjcsökkentés a jelenleg Világjáró díjcsomagot használó, illetve Domino roaming díjakkal telefonáló T-Mobile-osokat, azaz az ügyfelek jelentős részét érinti. Az új eurotarifát a speciális barangolási díjszabást vagy csomagot, például a World Class tarifacsomagot használó ügyfelek díjcsomag-váltás esetén vehetik igénybe.

Mint ismeretes, az Európai Parlament és a Tanács 2007. június 30-án hatályba lépett 717/2007/EK rendelete értelmében szeptember végétől az EU egész területén egységes roaming díjakat vezetett be. A rendeletnek megfelelően a T-Mobile előfizetőknek a híváskezdeményezés díja bruttó 144 forint/perc, és a hívásfogadás díja bruttó 70,80 forint/perc.

˝Ügyfeleink ötöde mobilozik külföldön is, a roaming díjcsökkentés elsősorban számukra kedvező. Bízunk abban, hogy az eurotarifa bevezetésének köszönhetően külföldre utazó előfizetőink bátrabban mobiloznak majd˝ – hangsúlyozta a bejelentés kapcsán Winkler János, a T-Mobile vezetője.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés