Connect with us

Hirdetés

technokrata

Brutál olcsó Sony Ericsson mobilok

Kütyük

Brutál olcsó Sony Ericsson mobilok

A Sony Ericsson megelégelte a Nokia low-end piaci dominanciáját, és hamarosan komoly offenzívát fog indítani ebben a szegmensben.

A japán-svéd gyártó munkatársai bejelentették, hogy a jövő esztendő első negyedévében egy egész sor, minden korábbinál kedvezőbb árú, széles rétegek számára elérhető új Sony Ericsson készülék fog debütálni.

Az elmúlt években a Sony Ericsson leginkább a középkategóriás és high-end telefonokra (Walkman, Cyber-shot) fókuszált, de ez hamarosan meg fog változni. A cég egyik vezetője ezzel kapcsolatban a következőt nyilatkozta: ˝Rövid-, illetve középtávon azt szeretnénk elérni, hogy a Sony Ericsson bekerüljön a világ három legnagyobb mobilgyártója közé. Ennek érdekében mindenképpen erősítenünk kell a belépőszintű készülék kínálatunkat˝.

Emlékezetes, hogy idén márciusban a Sony Ericsson együttműködési szerződést kötött a francia Sagemmel, mely szerződés értelmében a két vállalat közösen fog fejleszteni 50 dollár, vagyis mintegy 9.000 forintos árú mobiltelefonokat.

Mint ismeretes, a mobiltelefon piacot hosszú ideje a Nokia uralja, utána pedig a Motorola, a Samsung, a Sony Ericsson és az LG következik a sorban. Érdekesség, hogy a Nokia által 2006-ban leszállított mobiltelefon mennyiségnek több mint 42 százalékát olyan, low-end kategóriás modellek tették ki, melyek ára 50 dollár alatti.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés