Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb Sony Ericsson mobilok – 2 hét múlva!

Kütyük

Újabb Sony Ericsson mobilok – 2 hét múlva!

A Sony Ericsson újabb termékbejelentésekre készül.

Emlékezetes, hogy a japán-svéd gyártó legutóbb a múlt héten rukkolt elő vadonatúj mobiltelefonokkal és kiegészítőkkel, és amennyiben hihetünk a pletykáknak, kevesebb mint két hét múlva újabb Sony Ericsson termékbejelentésekre kerül majd sor.

Hogy honnan lehet sejteni a Sony Ericsson újdonságok közeljövőbeli érkezését? Történt a napokban, hogy az amerikai FCC-től kiszivárgott egy mindeddig hivatalosan be nem jelentett Sony Ericsson Bluetooth headset, a HBH-DS200 fényképe, illetve néhány információja, melyre a gyártónak az volt az azonnali reakciója, hogy május 28-ig titoktartásra kérte fel az FCC-t. Ebből logikusan az következik, hogy a Sony Ericsson legközelebb május 28-án, vagy 29-én, azaz egy hétfői, vagy keddi napon lebbenti majd fel a fátylat legújabb fejlesztéseiről.

Hogy milyen mobilok bejelentésére van jó esély? Nos, több mint valószínű, hogy május végén debütál a jelenleg Shinobu fejlesztési kódnevet viselő, 2 megapixeles kamerával felvértezett új Walkman sliderphone, valamint ugyancsak ekkor esedékes a Nicole kódnevű mobil bemutatkozása is. Abban egyelőre csak bízni lehet, hogy a gyártó ezúttal végre már bejelenti a sokak által várva várt első 5 megapixeles mobilját, a Sofiát. Ez a készülék feltehetően K850i, vagy esetleg K900i típusjelzéssel debütál majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés