Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nincs ennél kisebb mobiltelefon!

Kütyük

Nincs ennél kisebb mobiltelefon!

Legalábbis a maga kategóriájában…

A Haiernek mindig sikerül valamilyen újszerű mobiltelefonnal felhívni magára a figyelmet. A gyártó korábban elsősorban a toll designt kapott készülékeiről volt ismert, most pedig előrukkolt egy leginkább az MP3 lejátszókéhoz hasonló kialakítású és egyben roppant elegáns mobiltelefonnal.

A mindössze 64 gramm tömegű, Haier Elegance névre keresztelt újdonság 90,6 milliméter hosszú, 35,3 milliméter széles és 18,2 milliméter vastag, így akár egy kisebb zsebbe, vagy női táskába is minden nehézség nélkül becsúsztatható. A gyártó szerint jelen pillanatban ez a világ legkisebb méretű, MP3 lejátszó funkciós GSM mobiltelefonja.

A billentyűzetre pillantva rögtön felmérhető a helyzet, miszerint a készülék elsősorban MP3 lejátszásra lett kitalálva, ugyanis a középső billentyűsor dedikált zenelejátszó funkciókat kapott. A belső memória kapacitása 128 MB, de ami ennél talán fontosabb, hogy a kis ketyere microSD (TransFlash) memóriakártyákkal etethető. A gyári csomagban egyébként egy 1 GB-os kártya is helyet kapott.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Haier Elegance akár sztereó FM rádióként is használható, ezenkívül a Bluetooh (A2DP) és USB 2.0 adatátvitel sem hiányzik belőle, a kijelző pedig a legfejlettebb OLED technológiára épül. Az 1,1 colos képátlóval rendelkező színes display felbontása 96×96 pixel.

A diktafon funkciós Haier Black Pearl-ben egy 830 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor kapott helyet, mely optimális esetben 11 órás zenelejátszást, 3 órás beszélgetési időt, illetve 200 órás készenléti időt biztosít számunkra.

A készülék kezdőára 60 ezer forint körül alakul.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés