Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív fotógaléria: ragyogás az éjszakában

Kütyük

Exkluzív fotógaléria: ragyogás az éjszakában

Szombat esti LG Shine bemutató a Club Sensationben – VIP vendégekkel.

Tegnap este a Club Sensationben ünnepeltek a hazai sztárok, akik a májusban Magyarországon is bevezetett legújabb divatmobil, a Shine első tesztelői voltak. A Shine Partyt megelőző Talk Shown az LG bejelentette a férfi kajaknégyes támogatását.

˝Lázas várakozás után Magyarországon is kapható az LG Shine. Ennek a mobiltelefonnak a tervezésekor elsősorban azokra gondoltunk, akik számára a minőség és a megbízhatóság mellett fontos a külső megjelenés. A tervezőket a fém csillogása ihlette meg, ezért a Shine inkább egy ragyogó ékszerre, illetve tükörre hasonlít, semmint a technika egy új csodájára, annak ellenére, hogy tehnológiai tulajdonságai is lélegzetelállítóak˝ – jelentette be Alan S. Song, az LG Magyar Kft. ügyvezető igazgatója.

A magyar sajtó egy kellemes hangulatú talk show keretében ismerkedhetett meg az új mobiltelefonnal és a hazai első tesztelőkkel: Oroszán Szonjával, Béres Alexandrával, Farkasházi Rékával, Hujber Ferenccel, Kokoval, Cseh Lacival és a férfi kajak négyes tagjaival.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés