Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hazai sztárok és a legcsillogóbb mobil

Kütyük

Hazai sztárok és a legcsillogóbb mobil

Az LG Shine mobiltelefont már kipróbálták a magyar sztárok.

Oroszlán Szonja Béres Alexandrával, Farkasházi Rékával, Hujber Ferenccel, és más hazai sztárokkal, valamint az LG Shine-nal tündököl szombat este a budapesti Club Sensationben.


A sztárok hazánkban elsőként próbálták ki azt a tiszta fém divattelefont – a Shine-t -, mely Európa szerte már nagy sikert aratott. A tervezők ezúttal olyan személyiségeknek alkottak mobilt, akik számára elengedhetetlenül fontos a külső megjelenés. Az új Shine nem csupán elegáns, de tulajdonosára azonnal felhívja a figyelmet. Az LG legújabb készülékének értékesítési eredményei az európai piacon, már egy hónap elteltével felülmúlták a készülék Koreában elért eladásait.

A szupervékony készüléket egy speciális tükör LCD-vel vértezték fel, mely a mobil bekapcsolásakor színes képernyővé változik át. A divatos külső olyan csúcstechnológiás megoldásokat rejt magában, mint a 2 megapixeles kamera és a kényelmi szempontból is előnyös navigációs gomb. A készüléket egyébként olasz designerek tervezeték.

A Sensationben tartandó esemény egyik híressége, Orszlán Szonja lesz, aki nem titkolja, hogy számára nagyon fontos a külső megjelenés, azon belül a kiegészítők, aminek ma már elengedhetetlen része a mobiltelefon is.

˝Fontos számomra, hogy milyen mobiltelefont használok, hiszen mindenhová magammal viszem. Jó ha elfér a zsebemben, vagy egy kisebb női táskában és ha alkalomra öltözök fel, jó ha a telefon illik az öltözékemhez. Az, hogy sminktükörként is használhatok egy mobilt, olyan plusz, amiről a nők többsége csak álmodozik˝ – nyilatkozta a színésznő.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés