Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia N95 – Wayfinder navigációval

Kütyük

Nokia N95 – Wayfinder navigációval

A Nokia csúcsmobilja új navigációs szoftvert kap.

A Mobilkom Austria bejelentette, hogy hamarosan Wayfinder alkalmazással fogja ellátni az általa forgalmazott Nokia N95-ös készülékeket. Ezeken a mobilokon egész pontosan az A1 NAVI szoftver teljesít majd szolgálatot, mely tulajdonképpen nem más, mint a nemrégiben bejelentett Wayfinder Navigator 7, csak éppen más néven.

A fix havidíj ellenében használható navigációs szoftver legfontosabb újdonságai közé tartozik többek közt a továbbfejlesztett grafika, a háromdimenziós megjelenítés, a nappali és éjszakai üzemmód, valamint a vadonatúj kereső motor (Wayfinder Power Search). A Wayfinder Navigator 7 immár több mint 30 millió európai és észak-amerikai POI-t ismer, így például szállodákat, éttermeket, benzinkutakat, színházakat és bankautomatákat.

Az A1 NAVI-val felvértezett Nokia N95 mobiltelefonok júniusban bukkannak majd fel a Mobilkom Austria termékskálájában. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy más mobil operátorok mikor tesznek majd hasonló lépéseket, az viszont biztos, hogy a Mobilkom Austria a későbbiekben a sokak által várva várt új kommunikátorra, a Nokia E90-re is gyárilag fel kívánja telepíteni a Wayfinder Navigator 7-et.

A Nokia N95-ről készített tesztünk az alábbi linken érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés