Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mio C317: GPS és TV – egy készülékben!

Kütyük

Mio C317: GPS és TV – egy készülékben!

A Mio Technology-nél a jelek szerint szakadatlanul folynak a különböző fejlesztések.


A tajvani székhelyű gyártó legfrissebb terméke a Mio C317 nevet kapta a keresztségben. Az újdonság előlapját egy gigantikus méretű, nem kevesebb mint 4,3 colos képátlójú widescreen kijelző uralja, ami természetesen érintésérzékeny.

A Mio C317-ben jó szokás szerint egy SiRFstar III GPS-vevő teljesít szolgálatot, mely elsősorban nagy érzékenységéről és pontosságáról ismeretes. A készülék belső memóriája 256 MB-os kapacitással rendelkezik, a bővítőslotba pedig akár 8 GB-os SD (Secure Digital) memóriakártyákat is be lehet helyezni.

A C317-es modell igazi újítása abban rejlik, hogy a készülék nem csak egyszerű navigációs berendezésként, hanem akár mint digitális TV-vevő is használható. A DMB szabványú digitális televíziós adások ráadásul nem egyszerűen csak nézhetők a masinán, hanem akár fel is vehetők annak segítségével.

A Mio C317 kapcsán szólnunk kell még a PIP (Picture In Picture) funkcióról, a 3,5 milliméteres audiocsatlakozó aljzatról, a sztereó hangszórókról, illetve az USB adatátvitelről. Egy feltöltéssel maximum 5,5 órán keresztül képes navigálni minket a készülék, TV-adásokat pedig legfeljebb 4 órán keresztül nézhetünk rajta.

A Mio C317 végfelhasználói ára várhatóan 70-80 ezer forint körül fog alakulni. A kereskedelmi forgalmazás megkezdésének pontos időpontja egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés